Paul & Shark

Paul & Shark is een casual collectie met een maritieme uitstraling. Het label wordt gekenmerkt door ‘Shark’, een opvallend logo, dat synoniem is aan het beeld van vrijheid en elegantie. Dit Italiaanse merk bevindt zich in het hoogste segment. De herenlijn bestaat sinds 1977 en is reeds jarenlang een vertrouwd beeld in de exclusieve Nederlandse winkels.

Pure virgin wool

Kwaliteit staat bij Paul & Shark zeer hoog in het vaandel. Men is continu bezig door middel van research het niveau van de kwaliteit te verhogen. De pure virgin wool - een belangrijke kwaliteit binnen de Paul & Shark collectie - is machinewasbaar en bij enkele artikelen zelfs waterafstotend.

Paul & Shark is wereldwijd vertegenwoordigd. Een geselecteerde keuze franchise stores, pilot shops en vele hoogwaardige modezaken presenteren de collecties over de gehele wereld. Tevens is Paul & Shark vertegenwoordigd op vele internationale luchthavens. Alle shops hebben hetzelfde nautische interieur. Hiermee creëert Paul & Shark haar eigen statement; luxe en exclusief.

Ook in grote maten verkrijgbaar

Vanwege onze specialisatie in grote maten zijn alle artikelen van Paul & Shark verkrijgbaar bij Top Fashion Van Genderen tot maat 5XL.

ACADIA / BUREAU KICKER