Met SIGNATURE presenteert OLYMP een absoluut premium-hemd voor mannen met gevoel voor elegantie en oog voor topkwaliteit. OLYMP SIGNATURE is een hemd zonder compromissen, in elke component en in elk detail. Het hemd dat draagt als geen ander.

 

Het begint met het unieke katoen, gemaakt van bijzonder fijne garens. Hierin zijn hoogwaardig materiaal en draagcomfort perfect verenigd. Elke maat van OLYMP SIGNATURE wordt afzonderlijk gemaakt volgens het tailored-fit-principe. Daarnaast beschikt het hemd – bij OLYMP vanzelfsprekend – over uitstekende was- en strijkeigenschappen.

 

De kwaliteit zet zich voort tot in het kleinste detail. OLYMP SIGNATURE wordt vervaardigd volgens de regels van ambachtelijke perfectie – met allerfijnste platte zomen en knoopsgaten met fijne parelsteek. De echte parelmoerknopen zijn gepolijst en aan de achterzijde iets afgerond, zodat ze probleemloos door het knoopsgat glijden. Ze worden met een pied-de-poule-steek op een steeltje vastgenaaid en in een extra stap omwikkeld. Volgens Napolitaanse traditie.

 

De kraag van een OLYMP SIGNATURE wordt vervaardigd met de nodige stabiliteit, maar met een zachte en volumineuze inleg. De hals, die bij de kraagknoop iets dieper zit dan gebruikelijk, zorgt voor voelbaar meer comfort – met of zonder stropdas.

 

Dit extra draagcomfort geldt voor elke kraagvorm die wordt aangeboden: SIGNATURE Kent, SIGNATURE Small Kent, SIGNATURE haaienkraag en SIGNATURE button-down. De verschillende modellen hebben elk een vaste kraagvorm. De SIGNATURE Band en de feestelijke SIGNATURE Wing ronden het kraagprogramma af.

 

Ook de schouders zijn berekend op zoveel mogelijk bewegingsvrijheid. Enerzijds door de deling van het rugstuk en anderzijds door de mouwgaten die met recht verloop zijn ingezet, zodat u de armen vrij kunt bewegen zonder dat het hemd gaat trekken of uit de broekband glijdt.

 

Zeker niet op de laatste is er de manchet die ook meerwaarde biedt aan draagcomfort. Zij heeft een grote, staartvormige afronding en een dichter bij de mouw geplaatste sluitknoop – desgewenst schuift de manchet vanzelf over het horloge zonder dat de drager er iets van merkt.

 

Een OLYMP SIGNATURE kun je niet nóg beter maken, maar je kunt zijn look completeren – met de virtuoos afgestemde stropdas. OLYMP SIGNATURE biedt deze premium-stropdassen aan in drie materiaalkwaliteiten: zuiver scheerwol, uitgelezen zijde met katoen en verfijnde Italiaanse zijde met een zeer hoge draaddichtheid.

 

Een OLYMP SIGNATURE stropdas bij het OLYMP SIGNATURE hemd – het handschrift van perfectie. Een outfit die iets bijzonders heeft. Modisch in materiaal, maakwijze – en de persoonlijke uitstraling. Mannen die uniek willen zijn, merken het direct. OLYMP SIGNATURE weerspiegelt op perfecte wijze de persoonlijkheid van zijn drager.

 

 

 

 

 

ACADIA / BUREAU KICKER