Falke

Al meer dan 100 jaar maakt de Duitse firma Falke sokken en kousen van superieure kwaliteit en draagcomfort. In Nederland is Falke vooral erg bekend van haar anatomisch gevomde wandelsokken en trekkingsokken. Volgens Falke zijn de meest verkochte sokken echter de gewone heren- en damessokken. Falke biedt een uitstekende prijs/kwaliteitsverhouding voor haar mode artikelen die andere merken meestal niet halen. De sokken zijn uitstekend zowel qua draagcomfort als gebruiksduur, en dat voor een goede prijs.

Met de hand geketteld

Veel van Falke’s sokken en kousen hebben een zogenaamd 'met de hand geketteld' teenstuk. Wat houdt dat in? Sokken worden gemaakt op breimachines als een soort lange buizen. Om de sok vervolgens af te maken, moet het teenstuk dan dicht genaaid worden: dit noemt men het kettelen. Machinaal gekettelde sokken hebben doorgaans een wat dikkere rand die over de tenen loopt. Niet iedereen vindt dit prettig, zeker niet bij gevoelige voeten of huid. Bij de hand gekettelde sokken van Falke is die dikkere rand minimaal. De Falke sokken hebben dan ook het ultieme draagcomfort.

Naast sokken en kousen vindt u bij Top Fashion Van Genderen ook t-shirts en onderhemden, lederen riemenstropdassen en schoenen.

ACADIA / BUREAU KICKER