DENHAM

Denham the Jeanmaker werd in 2008 in Amsterdam opgericht door Jason Denham, een Engelse jeansmaker die geobsedeerd is met het creëren van denim van topkwaliteit. Het merk is sindsdien uitgebreid en biedt een volledig assortiment collecties voor mannen en vrouwen, waaronder bovenkleding, tops, bodems en accessoires.

Gedreven door de pioniersgeest van de originele blauwe jeans, benadert DENHAM design met een passie voor innovatie en respecteert het traditie. Het combineert zijn ervaring in wasrecepten, perfecte pasvorm en eigentijdse sneden met stoffen van 's werelds beste molens in Italië en Japan. Geïnspireerd door de slogan ' The Truth is in the Details', is DENHAM geobsedeerd door elk detail van het ontwerpproces en over elk merkcontactpunt.

Het iconische schaarlogo van DENHAM - geïnspireerd op het eerste paar kleermakersscharen van Denham - wordt wereldwijd erkend als een symbool van kwaliteit. Elke DENHAM-jeans is geborduurd met dit handelsmerk, dat zorgvuldig is vervaardigd uit 691 steken.

 

 

 

 

ACADIA / BUREAU KICKER